Tuesday, 21 May 2013

congrate you !





Assalamualaikum..

dah lame tunggu tunggu follower yang ke - 500 ney.
akhirnya, muncul jugak. ney lah orang nye..





ha.. lau nak tau sape, click gambar kat atas ney..

thanks SAMIQA sebab follow blog yang buruk and dah berhabuk yang lama tak update. :)

and...

some gift for you !


terimalah....


header yang tak seberapa. 
najwa just tiru header yang sedia ada tu je. hehe
( dah transparent ) 


:*



2 comments:

Nurrul said...

Cantiknya header yg awk buatkan tuh :) HEHE , tak perasan pulak Nurrul follower ke-500 awk..
Thanks you buatkan tok sy.. :)

Mizz Tiera said...

Jemput baca dan komen novel online saya
http://talkdramalove.blogspot.com/p/novel-on-line.html