Tuesday, 13 November 2012

my 1st result ! :)


Assalamualaikum..

memang tak dinafikan lah, da berzaman tak tulis kat blog ney. al maklum lah, busy sangat study.. hehe . baru hari ni jari ni rajin nak menari nari atas keyboard. huhu .

actually, najwa nak share sikit result yang najwa dapat hari tu.. walaupun tak tinggi macam member najwa yang lain. :'( 

tapi alhamdulillah.. sekurang kurangnya, najwa dapat 3.++ . :)




ney je la yang najwa dapat.. :) najwa memang low BI.. huhu. 
calculus tu memang susah lah.. confuse sangat sangat dengan formula nye.. semua nye bercampur campur. at least dapat jugak B- and tak perlu repeat.. hehe.. 

apa apa pun, congrate untuk kawan kawan najwa yang dapat dekan tu. *jeless !
sem depan najwa nak buat yang terbaik !! 
semangat lebih ney.. :))
sape sape yang da dapat result tu, share la. ^^


















6 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

tahniah buat anda ^^.

Solehah Shamsuddin said...

banyak juga A nye :)

farah.fauzi said...

wahh..tahniah.. okey laa tuu..farah belom final lagi.. next week baru start final..cuaknyee ~~ hee~~

zubect said...

tahniah. takpe, syukur je dgn apa yg dpt, yg pntg dari usaha sendiri. erm, awk ambk kos nie dari campus uitm mane ye? sbb campus sy pown ada kos stat nie

nice smile..beauty life... said...

@zubect : uitm machang, kelantan. :)

@farah.fauzi : good luck untuk awak ! :)

@solehah shamsuddin : hehe.biase la.. sem 1. :)

@✿Gucciey Lavender✿ : terima kasih. :)

Ika said...

congrates! :D