Friday, 20 April 2012

origami bunga !


Assalamualaikum...


malam semalam tak online pun.. rindu pulak rase nak update blog ney..

semalam sambil sambil blogwalking, ade jumpa 1 video ney. video cara cara buat

bunga guna kertas. dalam video tu dye buat bunga yang besar. najwa buat yang kecik sudah.

[tak cukup bajet kertas] HAHA. tu pun guna kertas recycle.

ala.. kertas yang mase form 5. naseb bek tak buang lagi. dapat jugk digunakan. :)


so..ney la hasil nya..



loading ......................................















mak najwa siap bagi pasu lagi sebab nak letak bunga ney..

mula mula buat guna kertas putih je.. sekadar mencuba.. tapi cantik pulak..

najwa pun cari kertas kertas warna.. ha.. kan cantik gituhh.. HAHA







6 comments:

Mohd Adha said...

nice,,,,:)

Mohd Adha said...

nice,,,:)x yah beli bunga plastik gi

Kitty said...

Wow really nice. Bab origami ni memang I suka tapi I dah lama tak buat any origami so dah berkarat lah skill I.

Pretty flowers! I nak try buat lah. :D

nice smile..beauty life... said...

mohd adha : memang tak yah beli da. tapi penat jugak buat ney..HEHE

kity : try la..best buat :)

Fana | Aqim said...

yeah!!! dah pandai..huhu..cantik!! :)

aRa ❤ aFiq™ said...

chantek..