Friday, 13 April 2012

cute freebies


Assalamualaikum...

nak share freebies yang najwa jumpa kat google :)

comel semua. geram sangat sangat. rasa nak guna je semua sekali freebies yang ade kat dalam blog tuhh..  :)



    
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                  
                 





haa..comfirm rambang mata nak guna yang mane satu..HAHA..
penat jugak nak paste dalam ney..tapi tak pe..web page tu benarkan ambek :)
sape sape nak guna..amek je.. ^^

freebies ney boley buat favicon , smiley dalam cbox , kat post title and macam macam .

enjoy it...

1 comment:

Nurul Fasya said...

hai! comella icon2 tuu! :)

btw, yg awk tnya tadi, mgkin org lain boleh nmpk post awk kat dashboard. tapi awk x bleh nmpk post awk. Dulu sy pun camni jugak. Sbnrnya, ada je post tu kat dashboard tp kita tuanblog je xboleh nmpk.
Pastu lpas ubah setting, bru bleh nmpk post tu :)

err, faham x? heee ^__^