Thursday, 22 March 2012

result SPM saya !


Assalamualaikum..

result SPM da kuar semalam . walaupun result najwa cuma ciput jep A .
tapi najwa tetap jugak bangga , sebab semua subjek yang najwa ambil , semua kredit . dalam periksa biasa memnag jarang la kredit semua subjek . lagi lagi subjek killer .
fuhh ! memang payah la nak dapat . oke . semalam budak budak SPM sekolah najwa memang nervous ! bukan sekolah najwa jep . rase nya 1malaysia nervous . huhu .
student yang dapat 5A keatas akan dipanggil untuk naik kat pentas . najwa punye la tunggu name disebut . tapi malang nya nasib . :(
name najwa tak disebut pun . bermakna najwa dapat kurang dari 5A !! tak dapat nak buat mak bangga .
kalau bab menangis nie , tak payah cakap la . mau sebesen air mata keluar . haha . oke .
ney slip najwa . tengok la . tapi tak bagus mana pun berbanding dengan orang lain . =='

*klik untuk pembesaran

najwa target dapat A untuk addmath . tapi nasib najwa tak mengena . dapat B+ je . tapi tak pe . cikgu pun da bangga dengan result addmath najwa tuhh . walaupun tak dpat A . :)
tapi yang tak di sangka sangka , subjek fizik najwa dpat B+ tu ! najwa tak berapa minat . 
tapi syukur alhamdulillah dapat jugak merasa . huhu . 
kimia dan BI memang najwa low sangat sangat ! kalau belajar memang tak masuk . tapi dapat jugak C . haha . 
ramai member najwa yang tak kredit kimia . maybe susah kot . tak pe la . 
mungkin tak ade rezeki untuk SPM ney . mungkin masa akan datang akan ade . insyaAllah .

sape sape yang amek result tuhh . share la result korang . :)
nak tau jugak . hehe

4 comments:

iyou said...

tahniah, sis!!! its okey.. SPM just beginning of life.. jauh lagi perjalanan.. keep on moving!! lepas nih target ke mana pulak??

p/s: alhamdulillah semua hadiah da sampai kat each winner.. sorry yer hadiah haritu sampai lambat! ^^

nice smile..beauty life... said...

@iyou
tQ.. :) najwa nak try mintak matkab..doa2 dapat eh..hehehe..

btw..kain batik tu cantik sangat !

LiNda said...

tahniah...blh further study lg tu..insyaallah blh dpt maktab..:)

Nurulashyikin said...

smart la blog najwa :)